Keuringsstation voor reddingsmiddelen en meer!

Bijna iedereen op het water beschikt over reddingsmiddelen. Het dragen van een reddingsvest kan van levensbelang zijn wanneer men te water raakt. Op open water of zee kan een reddingsvlot uitkomst bieden om te overleven wanneer het schip water maakt. In geval van nood is het belangrijk dat men op een goede werking van het reddingsmiddel kan vertrouwen. Daarom is het belangrijk om de reddingsmiddelen periodiek te laten keuren door een gecertificeerd keuringsstation In een groot aantal gevallen is dat zelfs wettelijk verplicht. Een reddingsvest geldt een keuringsperiode van maximaal 24 maanden. Voor een reddingsvlot geldt over het algemeen het advies om deze elke drie jaar te laten keuren. Dat is bovendien afhankelijk van de gestelde eisen vanuit de leverancier.

Keuringsstation Maritech

Wij zijn een gecertificeerd keuringsstation voor reddingsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen(PBM). Jaarlijks voeren wij bij Maritech ruim 17.000 keuringen uit voor professionals. Hierbij houden wij rekening met de gestelde eisen vanuit de fabrikant. Om de keuring zo goed mogelijk uit te voeren beschikken wij over een speciaal ingerichte ruimte. Ook maken wij hierbij gebruik van gekalibreerde gereedschappen en originele onderdelen wanneer herstel nodig is. Hiermee kunnen wij een hoge mate van kwaliteit garanderen aan al onze klanten. In geval van nood kan men dan ook 100% vertrouwen op een goede werking van een reddingsmiddel of PBM. Naast reddingsmiddelen kan men bij ons ook terecht voor het laten keuren van droogpakken, adembescherming, brandblussers en meer!

Service

Wij beseffen ons heel goed dat men geen dag langer wilt wachten op het keuren dan nodig is. Voor het laten keuren van reddingsmiddelen en PBM’s kan men een afspraak maken bij ons op locatie te ‘s-Gravenzande. Onze specialisten zullen na ontvangst de afgeleverde producten met de hoogst mogelijke zorg keuren in ons keuringsstation. Is er iets mis of een reparatie nodig? Dan zullen wij dat vooraf aan onze klanten communiceren. Op die manier voorkomen wij verrassingen achteraf.

Geen tijd om de reddingsmiddelen en PBM’s langs te brengen bij ons op locatie? Dan is het ook mogelijk om deze aan ons op te sturen voor een keuring. Na ontvangst zullen wij de producten zo snel als mogelijk keuren en weer terugleveren. Heeft men hier ook geen tijd voor? Maak dan gebruik van onze haal- en breng service. Wij komen de producten graag ophalen op locatie en brengen deze ook weer graag terug wanneer de keuring heeft plaatsgevonden.

Naar aanleiding van onze diensten nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via tel:  +31 (0)174 440 351 voor meer informatie over de mogelijkheden.