Mullion tegen de meest barre omstandigheden

Bent u op zoek naar een producent van hulmiddelen voor maritieme veiligheid? Met de producten van Mullion beschikt u over de juiste bescherming op het juiste moment. Met een breed scala aan producten kunt u zichzelf beschermen tegen de meest barre omstandigheden. Naast een hoge kwaliteit staat het merk ook voor comfort en duurzaamheden. Meer weten over het merk en in welke branche u de producten tegenkomt? Lees dan snel verder!

Over Mullion

Het merk Mullion is een divisie van Sioen Apparel. Zij produceren hoogwaardige beschermende kleding voor verschillende markten waarin veiligheid, bescherming en comfort een grote rol spelen. Denk hierbij aan brandwerende kleding voor de brandweer. Maar ook reddings- en drijfvesten, kogelvrije vesten en kettingzaagbescherming.

Het bedrijf Sioen Apparel is marktleider in Europa en wereldwijd actief in meer dan 80 landen en biedt werk aan meer dan 2800 werknemers. Het hoofdkantoor bevindt zich in België. Naast de Sioen Apparel zijn er met Sioen Coating en Sioen Chemicals nog twee andere divisies.

Branches

De producten van het merk Mullion komt u in verschillende branches tegen. Voor elke werksituatie biedt het merk de juiste oplossing. Ze zijn de keuze van medewerkers bij uitstek in bijvoorbeeld offshore-industrie, havens en dokken. Maar de producten worden ook veel gebruikt door de kustwacht, in de luchtvaart en de scheepvaart. Dit zijn voorbeelden van branches. Ook op windparken en olieplatforms komt u beschermende kleding van Mullion tegen. Kortom; de kans is groot dat u de producten ook tegenkomt in de branche waarin u actief bent.

Drijfkleding en reddingsvesten

De drijfkleding van het merk Mullion biedt biedt optimale bescherming tijdens het werk en wanneer u door een ongeval te water raakt. Naast comfort en warmte is de drijfkleding ook nog eens waterdicht (conform EN 343) en biedt de dragen extra drijfvermogen. Het biedt de dragen de mogelijkheid voortbewegen in het water om het risico op onderkoeling kleiner te maken. Ook is de drijfkleding van het merk  goed zichtbaar om de kans op redding te vergroten.

Meer weten over de producten van Mullion?

Bent u op zoek naar geschikte producten voor optimale bescherming tijdens het werk in een specifieke branche? of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee en voorzien u graag van een kundig advies. Uw Mullion of andere producten laten keuren door onze professionals? Dan kunt u terecht bij het keuringsstation van Maritech Marine. Onze mensen zorgen ervoor dat u na de keuring weer veilig en gecertificeerd het water op kunt gaan!