Reddingsmiddelen voor professioneel gebruik

U hoopt ze niet vaak nodig te hebben. Maar in geval van nood wilt u natuurlijk beschikken over de juiste reddingsmiddelen. Bij het watersporten is het dragen van een zwemvast vaak voldoende. Deze biedt watersporters ondersteuning bij het zwemmen. Maar zal een bewusteloze drenkeling op het open water niet redden. Bij varen op open wateren is het aan te raden om een reddingsvest te dragen. Een reddingsvest zal een bewusteloze drenkeling om iemand die niet kan zwemmen op de rug draaien en ervoor zorgen dat deze blijft drijven. Meer weten over onze diensten en producten? Lees dan snel verder!

Groot assortiment reddingsmiddelen

Bij Maritech beschikken wij over een groot assortiment reddingsmiddelen. Voor zowel professioneel als particulier gebruik kun je bij ons terecht. Op zoek naar een wetsuit om te dragen tijdens het surfen? Een droogpak om te gebruiken tijdens het duiken in de koude wintermaanden? Of op zoek naar een brandblusser en brandwerende kleding voor professioneel gebruik in de nautische en industriële sector? Wij hebben het allemaal voor je in ons assortiment. Voor een uitgebereid overzicht van ons assortiment reddingsmiddelen verwijzen wij je graag naar deze pagina op de website van Maritech.

Keuringsstation

Naast het kopen van de juiste reddingsmiddelen is het doen van onderhoud minstens zo belangrijk. Het is dan ook niet voor niets dat het voor professioneel gebruik vaak verplicht is om deze periodiek te laten voorzien van onderhoud en een keuring. Ook voor het onderhoud en het laten uitvoeren van een keuring kun je bij Maritech terecht.

Voor alle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) kunt u terecht bij onze professionals van het keuringsstation. Zij zorgen ervoor dat u veilig en volledig gecerficeerd bent bij het verrichten van de dagelijkse werkzaamheden. Veiligheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Wij werken dan ook volgens de laatste richtlijnen, met de modernste apparatuur en leveren uitsluitend producten uit het topsegment waarop u ten alle tijden kunt vertrouwen in geval van nood.

Advies op maat

Elk situatie is anders en vraagt om een advies op maat. Heeft u na het lezen van dit artikel een vraag? Of behoefte aan een advies op maat, op zoek naar reddingsmiddelen of een btrouwbare partner voor keuren van de door u gebruikte reddingsmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze professionals voorzien u graag van een vrijblijvend advies.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging om particulieren en professionals te voorzien van het juiste advies en reddingsmiddelen? Breng dan een bezoek aan deze pagina voor een overzicht van de openstaande vacatures bij Maritech.