Deelname EUROPORT Beurs 2017

adv europort

Wij verwelkomen u ook dit jaar graag 7- 10 november op onze stand 8.107!

Naast de heerlijke koffie die wij u zullen schenken, u weet wel die met die verse koffie bonen.. hebben wij ook diverse nieuwe items welke wij u willen laten zien op onze stand.

  • Zo presenteren wij samen met Mullion de nieuwste collectie.
  • Hangen er droogpakken van o.a. het merk Ursuit in de stand.
  • Krijgt u alles te weten over ons vernieuwde keuringsstation, welke speciaal is ingericht om o.a. reddingsvesten/ droogpakken/ reddingsvlotten, valbeveiliging en PLB’s te keuren.
  • Tonen wij ons nieuwste product genaamd ‘de Octopus’. Een handige nieuwe toepassing om op respectvolle wijze snel en zorgvuldig een drijvend stoffelijk overschot veilig te stellen en te bergen. De Octopus is een eigen innovatie van Maritech Special die tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met Ministerie van Infrastructuur en Milieu (Rijkswaterstaat) en Landelijke Team Onderwater Zoekingen (LTOZ)
  • Tonen wij u de diverse PLB’s en de mogelijkheden hiervan.
  • Zijn er opnames van RTL Z die ons bedrijf intern maar ook onze producten op de stand komen filmen.

Bent u al nieuwsgierig geworden en wilt u bij ons langs komen? Laat ons het even weten via de mail info@maritech; subject europort beurs en u krijgt van ons persoonlijke inlogcodes om gratis de europort beurs te bezoeken.

U kunt zich bij ons via onderstaande link registreren;

Registratie bezoek Europortbeurs

Wat kunt u verder nog verwachten van de Europort beurs;
Europort, tweejaarlijks georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, is de internationale maritieme ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw, scheepsreparatie en -ombouw. Met 30.000 bezoekers en 1,100 exposerende bedrijven, behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor maritieme professionals. Georganiseerd door Rotterdam Ahoy, biedt het evenement een forum voor kopers en verkopers om zaken te doen en kennis uit te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen in de scheepvaartindustrie. Europort richt zich op senior executives en managers van scheepseigenaren en exploitanten, scheepswerven, scheepsontwerpers en naval architects, technische ingenieurs, scheepsmakelaars, fabrikanten en toeleveranciers van maritieme apparatuur, evenals andere maritieme industrie professionals. Elke editie van Europort staat een aantal thema’s centraal die de belangrijkste issues van de maritieme industrie reflecteren. Dit gebeurt door middel van seminars, congressen en workshops die gelijktijdig met de beurs worden gehouden maar ook op de beursvloer zelf. De thema’s voor Europort 2017 zijn: ‘Big Data’, ‘The New Environmental Age’ en ‘The Human Factor’. Europort 2017 vindt plaats 7-10 november 2017 in Rotterdam Ahoy.